Professionals

(Orthomoleculair therapeuten, voedingsadviseurs, personal trainers, lifestyle coaches, diëtisten etc)

Als professional weet ik waar andere professionals behoefte aan hebben. Ik kan nu veel sneller en efficiënter werken dan toen ik ruim 15 jaar geleden begon en help anderen daar ook graag bij.
Professionals (diëtist, personal trainer, orthomoleculair therapeut etc) kunnen onder meer bij mij terecht voor de diverse cursussen die ik geef en voor dieetsoftware die ik ontwikkel. 

Nieuwsbrief voor professionals

Via deze nieuwsbrief laat ik zo nu en dan weten waar en wanneer ik les geef en waarover. Ook geef ik hier updates over de software die ik ontwikkel.


(Ik ga je niet spammen of platbombarderen met email en je kunt anytime opzeggen.)

Cursussen

Ik ben vast docent op vrijwel alle orthomoleculaire opleidingen bij de Stichting Ortho Health Foundation. Daarnaast organiseer ik daar twee drie-daagse cursussen die ik 100% zelf heb ontwikkeld. 

Bij voldoende animo organiseer ik bij mij op de praktijk of bij jou op lokatie de cursus Paleo voor Sporters. Deze bestaat uit een lesdag die je thuis online volgt door middel van filmpjes en een lesdag op locatie. 

Ook andere cursussen op het gebied van sport, paleo, energiebalans, afvallen, metabool syndroom etc zijn mogelijk in overleg. 

Meer weten over de mogelijkheden?Neem contact met me op

Dieet software

Met veel trots kan ik zeggen dat ik het werken met voeding en cliënten stukken makkelijker heb weten te maken. Clienten verwachten eigenlijk altijd een advies op maat. En dan ook nog eens paleo. Vroeger moest ik dit met de hand maken. Dit was of niet leuk voor mij (omdat het veel tijd kost), of het was niet leuk voor de cliënt (omdat het veel geld kost). 
Gelukkig ontmoette ik op een lesdag een personal trainer die altijd in de software had gezeten. We hebben de handen ineen geslagen en er nog een derde partij bij betrokken. Het resultaat is een mooie web-tool die het mogelijk maakt om op basis van jouw cliënt een specifiek (paleo-) menu op maat te maken. De software produceert mooie pdf's met de weekmenu's en boodschappenlijsten. 

Meer weten over de mogelijkheden?Neem contact met me op