lezingen, opleidingen en seminars

Omdat er vanuit particulieren en professionals de vraag ontstond om meer over het paleodieet te leren heb ik de afgelopen jaren opleidingen en presentaties ontwikkeld. Hieronder zie je hier enkele voorbeelden van.

Crossfit- en personal trainers

Voor de sport-professionals organiseer ik meerdere keren per jaar een cursus. Vaak is dit bij mij in de gym van mijn praktijk, maar als er voldoende animo is kom ik naar jouw box of sportschool.

www.paleovoorsporters.nl

Cursussen voor behandelaars

Voor professionele behandelaars, zoals personal trainers, orthomoleculair therapeuten, diëtisten, artsen etc, die meer over het paleodieet willen weten zijn er verschillende mogelijkheden.

Drie-daagse cursus Orthomoleculair Sportconsulent

Vanaf december 2016 zal ik de drie-daagse cursus tot Orthomoleculair Sportconsulent verzorgen bij de Stichting Ortho Health Foundation in Hoofddorp: http://www.sohf.nl/opleidingen/orthomoleculair-sportconsulent

Lesdagen:

  • 6 december 2016
  • 15 december 2016
  • 20 december 2016

Locatie:
Ortho Health Foundation
Jadelaan 61
2132 XX Hoofddorp

Lezing / informatieavond

Eens in de zoveel tijd bouw ik de sportzaal om tot leslokaal om een gezellige dag, dagdeel of avond te praten over het paleodieet. Zo’n dagdeel heeft vaak een specifiek thema. Het kan bijvoorbeeld gaan over de basis van het paleodieet, of specifiek over afvallen of auto-immuunziektes. In veel gevallen krijgen alle bezoekers een hardcopy mee van een van mijn e-books.
Leden van mijn nieuwsbrief weten als eerste wanneer er iets nieuws wordt georganiseerd.

Lezing op jouw locatie

Ook sportscholen, sportverenigingen, patiëntenverenigingen en zelfs groepen huismoeders nodigen mij geregeld uit om een avond of dagdeel over het paleodieet te komen praten. Zo’n dagdeel kan op verschillende manieren worden ingevuld. Het kan gaan over afvallen, het afstemmen van het dieet voor een specifieke sport of een bepaald ziektebeeld. In veel gevallen krijgen alle bezoekers een hardcopy mee van een van mijn e-books. Ik ben reeds bij tientallen crossfit-sportscholen geweest, maar ook bij fitnesscentra, teamsportclubs of vechtsporters. >> Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meteen aan de slag met mijn e-books

Ja! Ik wil meteen aan de slag.