Online is niet alone!

Tijden zijn veranderd en ver reizen voor goed advies is niet meer noodzakelijk. Voor sommige mensen is persoonlijke online begeleiding zelfs de ideale optie! Ik bied verschillende diensten online aan, variërend van een los voedingsadvies op maat, maandelijkse coaching tot zelfs een intensief twee-weeks programma.

Eenmalig advies

Vul je gegevens online in en zet mij aan het werk.

Lees meer

Online coaching

Constante begeleiding en bijgesteld voedingsadvies.

Lees meer

2 weken afvallen

Voeding- en trainingsadvies met dagelijks contact.

Lees meer

Eenmalig online advies op maat

Deze optie is vooral geschikt voor mensen die zelf al veel kennis hebben over voeding en die voldoende discipline hebben om zelf een voedingsadvies uit te voeren. Op basis van gegevens die je invult zal ik een voedingsadvies op maat je opstellen. In dit advies staat onder andere het volgende:

 • Aanbevolen hoeveelheid calorieën, vetten, eiwitten en koolhydraten per dag
 • Aanbevolen hoeveelheid per voedselcategorie om bovengenoemde hoeveelheden binnen te krijgen
 • Een voorbeeld van hoe je deze voeding over een dag kunt verdelen
 • Indien gevraagd: suppletie advies
 • Indien geïndiceerd: aanvullende informatie over een specifieke methode om af te vallen

Voor wie geschikt?

Dit advies kan ik met succes opstellen voor mensen die zelf al vrij veel weten over voeding en hier ook zelf mee aan de slag kunnen. Dus bijvoorbeeld prima voor min of meer gezonde mensen die een met hun voeding aan de slag willen met een bepaald doel (afvallen, beginnende diabetes, metabool syndroom etc).

Voor wie niet geschikt?

Als je al een lange dieetgeschiedenis of veel gezondheidsproblemen hebt of achter de rug hebt raad ik aan om op consult te komen. De beste adviezen kan ik geven na een persoonlijk contact.

Kosten

 • Eenmalig € 59,-

Klik hier voor mijn tarieven voor persoonlijke consulten. Ook deze kunnen desgewenst via skype.


Online coaching

Sinds enkele jaren doe ik aan online coaching. Door de jaren heen is dit steeds verfijnder geworden en is het geworden tot wat het nu is. Toen ik er mee begon werkte ik met wekelijkse online consulten via skype. Dat was tijdrovend en dus duur en ik kwam er naarmate de tijd vorderde achter dat het ook goed werkt via alleen email. Zodoende is uiteindelijk deze dienst ontstaan.

Wat is het?

Het begint met natuurlijk met een kennismaking. Dit zal deels via een formulier en deels via een persoonlijk gesprek van 30 minuten via skype zijn. Nadat je minimaal een week een voedingsdagboek bij het gehouden met je normale voeding kan ik je een voedingsadvies op maat geven voor de komende periode. Vervolgens spreken we een vaste dag in de week af waarop je me de hele dag door vragen kunt mailen waarop ik dan antwoord geef. De rest van de week is het de bedoeling dat je de vragen opschrijft en dan weer stelt op de afgesproken dag.

Opmerking: Door onvoorziene omstandigheden kan het nodig zijn dat ik in goed overleg eenmalig van de vaste dag moet afwijken.

Voedingsdagboek

Online coaching is alleen mogelijk wanneer je bereid bent om een voedingsdagboek bij te houden.

 Overzicht online coaching

 • Vaste contactdag per week (stel me dan zo veel vragen als je wilt)
 • Continue bijgesteld voedingsadvies
 • Inclusief begeleiding bij diverse strategieën zoals vasten, intermitterend vasten, afvallen met calorische verschillen, vastendieet, etc
 • Inclusief de menu’s en recepten die ik heb
 • Optioneel trainingsadviezen
 • Maandelijks opzegbaar
 • 10% korting op personal training, cursussen die ik in eigen beheer geef etc.

 Kosten

 • eerste maand met intake € 149,-
 • daarna €99,- per maand

 Actie: gratis intake bij afname van 3 maanden (dan pas na deze 3 maanden opzegbaar).

Vraag deze dienst aanVul het formulier in en ik neem contact met je op.

14 dagen afvallen

Nadat ik dit reeds vele malen bij in de praktijk heb toegepast heb ik een methode ontwikkeld om dit ook op afstand te kunnen doen. Dit is een zogenaamde dedicated dienst, wat betekent dat ik dit in moet plannen. Ik moet immers twee weken lang op alle werkdagen beschikbaar zijn voor korte contactmomenten. Ik kan maximaal twee mensen per maand op deze manier begeleiden.

Waarom op deze manier afvallen?

Deze methode is voor veel mensen erg effectief. Langdurig diëten werkt namelijk niet. Het kan zijn dat je daar tijdelijk gewicht mee verliest maar alle onderzoeken laten zien dat mensen na het diëten weer aankomen In veel gevallen wegen mensen daarna zelfs meer dan voordat ze gingen afvallen. Deels is dit te verklaren doordat de stofwisseling bij langdurige calorierestrictie naar beneden zakt. Een perfecte oplossing is dus afvallen met behoud van een calorisch verschil. Deze twee-weekse periode is daar een perfecte manier van. Deze methode is erg geschikt voor mensen die moeite hebben met het langdurig zelfstandig volhouden van wat voor protocol dan ook. Dit twee-weekse afvalprogramma mag je slechts doen onder de voorwaarde dat je daarvoor en daarna normaal eet.

Hoe ziet het programma er uit?

Het programma bestaat uit een op maat gemaakt voedingsplan en een trainschema. Het is simpel gezegd een combinatie van weinig eten en veel trainen, maar dan zorgvuldig en veilig op jouw situatie afgestemd. Ik lever de trainschema’s en voedingsrichtlijnen op maat aan. De trainingen kunnen zowel thuis als in een sportschool plaatsvinden. Om alles voor je op maat te kunnen maken hebben we een anamnese formulier en een anamnese gesprek van 30 minuten (via skype).

Zodra deze twee weken ingaan hebben we op alle werkdagen contactmomenten. Dit kan via email of via het voedingsdagboek dat je bijhoudt in een app. Op alle vragen die op werkdagen voor 17:00 uur worden gesteld krijg je diezelfde dag nog antwoord. Doordat ik ook ’s avonds klanten heb kan het zijn dat ik pas na 20:00 uur terug reageer. Je mag meerdere keren een vraag stellen. Samengevat bestaat het programma dus uit

 • Voedingsschema op maat
 • Trainschema
 • Intake via skype
 • Dagelijkse contactmomenten gedurende de twee weken (werkdagen)
 • Na afloop ontvang je een overzicht en algemene richtlijnen voor je voeding na deze twee weken

Hoe gaat dit in zijn werk?

Het begint met het kenbaar maken van je interesse. Dat kan door het formuliertje op deze pagina in te vullen en te versturen. Vervolgens neem ik contact met je op om te kijken wanneer zowel jij als ik tijd hebben om hier twee weken intensief mee bezig te zijn.

Daarna moeten we elkaar leren kennen. Daarvoor is een anamnese nodig. Dit bestaat uit het invullen van een formulier en een skype-afspraak van 30 minuten.

Gewichtsverlies

We zullen alles op alles zetten om deze twee weken meerdere kilo’s af te vallen. De eerste dagen gaat het sneller, maar dan is het met name vocht en glycogeen. Daarna komt het vet pas aan bod. Na deze twee weken is het de bedoeling dat je weer normaal blijft eten. Je kunt dan verwachten dat het glycogeen in je lichaam zich weer aanvult waardoor je weer iets zwaarder wordt. Het vet dat je verloren hebt komt echter niet meer terug, mits je na deze twee weken natuurlijk normaal eet. Niet meer gaan eten dan je nodig hebt. Het gewichtsverlies van iemand die dit steeds twee weken doet ziet er als volgt uit:

Image

Kosten

Voor het voedingsschema, trainschema’s, intake en alle contactmomenten gedurende deze twee weken reken ik eenmalig € 259,- (incl. BTW).

Wil jij ook?

Laat een berichtje achter als je hierin interesse hebt. In neem dan contact met je op om te kijken wanneer we dit in kunnen plannen.

Interesse? Vraag de dienst aan!

Omdat het kan zijn dat ik de komende periode te druk ben is het slim om de dienst eerst even aan te vragen. Laat een bericht achter dan neem ik contact met je op.
 • Je staat op het punt om informatie naar mij toe te sturen. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Hoe ik dat precies doe lees je in mijn privacy statement.