Wil jij advies op maat van mij, of voor jezelf als ZZP-er of voor je personeel? Kijk en klik verder!

 

Particulieren

Voor particulieren bied ik mijn diensten in de vorm van persoonlijke consulten of verschillende vormen van online begeleiding.  Niet onbelangrijk: veel zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten (deels of geheel). Klik verder voor persoonlijk advies op maat en het overzicht van vergoedingen.

 

Bedrijven met personeel

Bedrijven zijn voor een steeds groter wordend deel verantwoordelijk voor de kosten van het ziekteverzuim van hun medewerkers. Dat kost bakken met geld! Voor bedrijven geldt vaak: voor elke euro die je investeert in de gezondheid van je medewerker scheelt dat minimaal twee euro’s die je anders uit zou geven aan ziekteverzuim. Klik verder voor meer informatie voor paleo op uw bedrijf.

 

Bedrijven zonder personeel: de eenmanszaak

Elke ondernemer weet het: als je niet werkt verdien je geen enkele euro. En als je lichamelijk in mindere conditie bent, ben je minder productief en verdien je minder dan je zou kunnen. Daarom is paleo perfect geschikt voor jou als ondernemer! De oermens moest de hele dag productief kunnen zijn, anders was hij er simpelweg geweest. Het voordeel van mijn diensten voor ondernemers is onder andere dat de kosten ervan aftrekbaar zijn van de winst. Dankjewel belastingdienst!

Klik verder voor meer over paleo voor de ZZP-er en zelfstandig ondernemer